والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴) کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴) طالبان: فوتبال دستی به دلیل شباهت بازیکنان آن به بُت حرام است عید قربان ۱۴۰۴ در افغانستان چه زمانی است؟ قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴) همه چیز درباره وینچنزو آلبرتو، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال افغانستان طالبان از فروش هزار و ۴۱۳ قیراط زمرد پنجشیر به ارزش ۱۷۱ هزار و ۹۰ دلار خبر دادند
سرخط خبرها

معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد

  • کد خبر: ۳۰۱۴۲۶
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: افغانستان می‌تواند پیونددهنده راه‌آهن ریلی چین به ایران و از ایران به ترکیه باشد. ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن نوری‌زاده در نشست «فرصت‌ها و چالش‌های توسعه حمل‌ونقل ریلی افغانستان و ایران» که ظهر امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: افغانستان می‌تواند پیونددهنده راه‌آهن ریلی چین به ایران و از ایران به ترکیه باشد. ظرفیت جمهوری اسلامی ایران در حوزه ریلی با داشتن ۱۵ هزار کیلومتر ریل در داخل ایران بسیار قابل‌توجه است.

او در ادامه گفت: اتفاقات خوبی با حضور استاندار محترم در رابطه با ریل خراسان رضوی در حال وقوع است. ما سه محور اصلی در شروع کار در نظر گرفته‌ایم. ما در تلاش هستیم تا خط آهن مشهد به تهران را برقی کنیم تا سرعت جابه‌جایی بار افزایش پیدا کند. تاجران ما همیشه به دنبال رسیدن بارشان در زمانی کوتاه به مقصد هستند. بستر راه‌آهن هزینه کمی نسبت به سایر راه‌های انتقالی دارد و زمان هم برای تاجران ما بسیار مهم است. با این اتفاق سیر حرکت در حوزه ریلی کشور افزایش پیدا خواهد کرد تا ما بتوانیم با سرعت بیشتری انتقال بار داشته باشیم.

معاون استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که در حوزه ریلی ما اهمیت دارد، توسعه محور شرق است؛ یعنی راه‌آهنی که از چابهار شروع می‌شود و بخش‌هایی از آن تا پایان سال ۱۴۰۳، به بهره‌برداری خواهد رسید.

نوری‌زاده همچنین تأکید کرد: خوشبختانه امروز نگاه حکومت سرپرست افغانستان بر این است که زیرساخت‌ها زودتر تکمیل شود. ظرفیتی که جمهوری اسلامی ایران در همه حوزه‌های آموزشی، علمی و فنی پروسس و فناوری در حوزه معادن دارد می‌تواند برای افغانستان یک ظرفیت ویژه باشد. ما زبان مشترک، فرهنگ مشترک و دین مشترک داریم.

او خاطرنشان کرد: میزبانی استان خراسان رضوی در طول ۴۰ سال گذشته از مهاجران افغانستانی کمک می‌کند تا جمهوری اسلامی ایران در حوزه افغانستان پررنگ‌تر و پرشورتر باشد.

نوری‌زاده تأکید کرد: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم؛ در نتیجه انتظار داریم که در بازار اصلی و معدن افغانستان و ظرفیت‌های اقتصادی این کشور با نگاه بهره‌برداری هر دو کشور حضور داشته باشیم.

او خاطرنشان کرد: ما به‌زودی شاهد افتتاح دانشکده راه‌آهن در مشهد خواهیم بود تا آموزش‌های فنی را به افراد متخصص از ایران و افغانستان ارائه دهیم و تا مقطع کارشناسی دانشجو بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->